За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Тази страница не е ЗА НАС тя е ЗА ВАС – настоящите, бъдещите клиенти и партньори на рекламна агенция РЕК – АРТ.

В следващите редове, ще се опитаме да бъдем максимално кратки и ясни, защото знаем, че времето е безценно за всички нас, а и навлизането в дълбоки полемики не е никому нужно.

Няма да ви обясняваме колко сме креативни, за високото качество на работата ни и за „разумните“ цени, които предлагаме.

Ние вярваме, че нашите доволни клиенти и партньори са най-доброто доказателство за това как работим, колко бързо работим, колко качествено работим и прочие и прочие.

РЕК – АРТ е рекламна агенция с над 11 годишен опит специализирана в областта на дизайн, външна, интериорна, медийна, печатна и сувенирна реклама.

Ние можем да изградим цялостни решения за вашия бизнес, за да бъде той изключително успешен, като се започне от дизайн, предпечат, печат, изработка, брандиране и монтаж на всякакви видове материали за визуална комуникация.

Вече две години рекламна агенция РЕК-АРТ създава, печата и разпространява списание „Повече за Сливен и региона“. Рекламно-информационният гайд е единствен по рода си за регион Сливен, излиза в 15 000 тираж ежемесечно и се разпространява напълно безплатно.

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?
  1. Защото вашият продукт заслужава най-добрата реклама.
  2. Защото са ви нужни професионалисти в областта на маркетинга и рекламата.
  3. Защото изисквате креативност, постоянство и винаги честно отношение.
  4. Защото искате продуктът ви да се рекламира по всички възможни канали.
  5. Защото имате нужда от пълно рекламно обслужване.
  6. Защото имате нужда от конструкции на подходящи места, където да рекламирате.
  7. Защото държите на качеството.
  8. Защото си цените времето и за вас е важно поръчките ви да се изпълняват в срокове.
  9. Защото за ВСИЧКО това искате РАЗУМНИ цени.

 

Е, ние определено сме хората, които ще направят всичко това ЗА ВАС!

 

КАКВО Е НАШЕТО ПРИЗВАНИЕ?

Ние вярваме, че една идея е добра, когато е успешно реализирана. За да бъде всяка една реклама успешно реализирана идея, тя трябва да е: различна, за да е забележима, разбираема, за да достига до всички и интригуваща, за да предизвика реакцията на аудиторията.

Още от самото начало на всичко – нашата основна цел е да предоставим на всички вас – нашите настоящи, бъдещи клиенти и партньори  възможността на едно място да намерите най-богатата гама от продукти и услуги в областта на маркетинга, рекламата и тяхната реализация.

 

КАКВА Е НАШАТА МИСИЯ?

Нашата мисия е вашият успех! Ние вярваме, че вашите успехи са най-точният показател за качеството на нашата работа. Най-добрият клиент е доволният клиент – максима, която стриктно следваме.

 

И В ЗАКЛЮЧЕНИЕ…

Като рекламна агенция с над 11 годишен опит, смело можем да заявим, че най-важното нещо за нас е нашите клиенти да са щастливи от съвместната ни работа. Ние гарантираме високо ниво на обслужване, качествени услуги, кратки срокове и атрактивни цени.

Не спирайте! Рекламирайте!

 

P.S.

Екипът на РЕК – АРТ дълбоко вярва, че „Много малки неща са били направени големи с реклама“ (Марк Твен). Ако и вие искате да бъдете сред ГОЛЕМИТЕ – СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС!