Нашето списание

poveche-za-sliven1

 

 

 

 

 

 

 

Вече четири години рекламна агенция РЕК-АРТ създава и разпространява свой собствен авторски продукт, печатно издание „Повече за Сливен и региона“. Това е единствен по рода си безплатен информационен гайд за гр. Сливен и областта, насочен към темите за култура, забавление и съвременен начин на живот. То е модерен градски пътеводител, в който читателите могат да открият адекватен културен и развлекателен месечен календар, авторски теми и статии за децата, дома, градината, трапезата, здравословния начин на живот, пътешествия, красота и др.

Цел на печатното издание е да запознава читателите с актуална информация относно събитията в града и областта, локации за хранене, забавление, мода, спорт, уелнес и др.

Рекламно – информационният гайд се разпространява напълно безплатно с тираж  15 000 броя в над 200 подбрани обекта, на територията на гр. Сливен, гр. Котел и гр. Твърдица. Разпространителската мрежа на списанието включва градски административни и обществени сгради (общини, автогари, болнични заведения, театри, кина, читалища, библиотеки), клубове, барове, ресторанти, търговски обекти, спортни обекти и др.

Нашата аудитория от читатели са основно млади хора и хора на средна възраст с желание за пълноценен културен и социален живот. Проучванията ни показват, че читателите на списание „Повече за Сливен и региона“ са около: 32 % мъже, 68 % жени, възраст между 18-24 20%, 25-34 35%, 34 -54 22% ,45-54 18 % .

графика

 

За контакти с нас

Facebook:

poveche-za-sliven

Фб: Повече за Сливен

Адрес: гр.Сливен, ул. Константин Стоилов 30 (магазин „Албена“)
E-mail: povechezasliven@gmail.com

Телефони:
089 854 5854 – мениджър екип
0879 93 77 33 – графичен дизайнер
0884 90 93 53 – мениджър продажби